VEGAN FOOD!
Кокосовий цукор – це продукт, який який виготовляють з соку кокосової пальми. Характеризуєтся темно-пісочним кольором і солодким смаком з ароматом карамелі. За своїми корисними властивостями є лідером серед усхі видів цукру. В кокосовому цукрі є витаміни группи В (В2, В5, В6) и РР, а також калій, магній, цинк, залізо, сірка, амінокислоти, в тому числі і глютамін. Глікемічний індекс даного виду цукру складає лише 35 одиниць, що є мінімальним показником серед усіх видів цукру. Кокосовий цукор наповнює організм енергією, оскільки є джерелом складних вуглеводів, також він підтримує роботу серця, допогагає боротися з депресією, благотворно впливає на мозкову діяльність.
Рекомендації щодо вживання: Кокосовий цукор використовують у випічці, додають в гарячі напої, каші, десерти, морозиво, коктейлі, карамель, цукерки тощо.
На 100 г продукту: білки – 1,1 г, жири – 0,4 г, вуглеводи – 93,4 г. Калорійність – 382 Ккал
Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення.
Зберігати при температурі не вище 25 градусів С і відносній вологості 75%.
💸Мінімальної суми замовлення немає✳️Direct/Viber/WhatsApp/Telegram❇️+38-050-6-000-999
Основні | |
---|---|
Виробник | Manteca |
Країна виробник | Індонезія |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 520 г |
- Ціна: 305 ₴