Склад: плоди ялівцю, горобини червоної, глоду, шипшини, листя Іван-чаю, листя малини, брусниці, калина.
Спосіб приготування фіточаю: 1ст. ложку залити склянкою окропу, настояти 15-20 хвилин, процідити. Цукор або мед додавати за смаком.
Маса нетто: 100 г +/-9 %.
Зберігати в сухому, прохолодному місці, при температурі не вище 20 градусів С і відносній вологості не більше 75%.
Термін зберігання двадцять чотири місяці від дати виготовлення.
🚛Відправка післяплатою💶без передоплати або за передоплатою новою поштою, джастін і укрпоштою.
💸Мінімальної суми замовлення немає✳️Direct/Viber/WhatsApp/Telegram❇️+38-050-6-000-999
💸Мінімальної суми замовлення немає✳️Direct/Viber/WhatsApp/Telegram❇️+38-050-6-000-999
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Аура карпат |
Країна виробник | Україна |
Тип чаю | Фруктовий чай |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Листовий |
Розмір чайного листа | Дрібнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 100 г |
Упаковка | Дой-пак |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75 ₴