Гімалайська сіль - це екологічно чиста сіль, що містить 84 корисні мікроелементи. Має в своєму складі залізо, завдяки якому сіль має рожевий колір. Продукт має ніжний аромат і солодко-солоний смак. Добувають сіль ручним способом в передгір'ї Пакистану.
Переваги Гімалайської солі:
Засвоюється організмом на 100%;
М'яко очищає організм від шлаків;
Сприяє регенерації клітин і омолодженню всього організму;
Має мінімальну кількість натрію хлориду;
Не затримує, а виводить рідину з організму;
Допомагає збалансувати рівень pH;
Має слабку проносну дії;
Покращує циркуляцію крові та лімфи;
Сприяє підвищенню імунітету.
Рекомендації щодо застосування: широко використовується в кулінарії як альтернатива кухонної солі. Використовують для сольових ванн, інгаляцій, полоскань, компресів, іонізації повітря.
Протипоказання: підвищена чутливість або індивідуальна непереносимість солі.
Склад: Гімалайська сіль - 100%.
Маса нетто: 600+/-2 грама.
Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 5 кКал.
Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 0,1 г, жири - 0,1 г, вуглеводи - 0,7 г.
Термін придатності: 2 роки.
Зерігати при температурі від 5 до 25 градусів С і відносній вологості 75% без потрапляння прямих сонячних променів.
💸Мінімальної суми замовлення немає✳️Direct/Viber/WhatsApp/Telegram❇️+38-050-6-000-999
Основні | |
---|---|
Виробник | Fruity Yummy |
Країна виробник | Пакистан |
Тип | Рожева сіль |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 0.6 кг |
- Ціна: 138 ₴