Кокосовий Цукор - вважається корисним для здоров'я завдяки унікальному хімічному складу. При вживанні кокосового цукру не відбувається різкого стрибка інсуліну в крові. Продукт засвоюється поступово, забезпечуючи організм енергією тривалий час і зберігаючи бадьорість і гарне самопочуття.
Кокосовий цукор одержують із соку суцвіть кокосової пальми. Зібраний сік виварюють при температурі приблизно 40 градусів до стану сиропу, а потім висушують, перетворюючи в кристали.
Завдяки простому процесу збору та мінімальної обробці кокосовий цукор зберігає значну кількість поживних речовин з квіткового соку, до складу якого входять цинк, калій, магній, кальцій, мідь, поліфенольні сполуки, клітковина, вітамін С та інші антиоксиданти.
Переваги кокосового цукру:
- регулює скачки інсуліну;
- підвищує імунітет;
- зміцнює кістки;
- знижує артеріальний тиск;
- допомагає в боротьбі з зайвою вагою;
- покращує настрій.
Рекомендації щодо застосування. Використовувати як підсолоджувач, додаючи до десертів і напоїв.
Протипоказання: не рекомендується вживати людям з важкою формою цукрового діабету.
Склад: цукор кокосовий - 100%.
Маса нетто: 200+/-2 грама.
Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 386 кКал.
Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 0,83 г, жири - 0,36 г, вуглеводи - 94,14 г.
Термін придатності: 2 роки.
Зберігати при кімнатній температурі не вище 25 градусів С і відносній вологості 75% без потрапляння прямих сонячних променів.
💸Мінімальної суми замовлення немає✳️Direct/Viber/WhatsApp/Telegram❇️+38-050-6-000-999
Основні | |
---|---|
Виробник | Fruity Yummy |
Країна виробник | Індонезія |
Вага | 200 г |
Склад | сахар кокосовый – 100%. |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 149 ₴